Известие

Collapse
No announcement yet.

разхода на 1.3 боксер!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ultrashock виж в ТиН на ул.Оборище - от там си пазариме ние, за дисковете незнам, на мен за предни накладки ми взеха 28 лева.

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
    Fiat Bravo 1.6 1997
    Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от blagun
      Ultrashock виж в ТиН на ул.Оборище - от там си пазариме ние, за дисковете незнам, на мен за предни накладки ми взеха 28 лева.
      Нещо много ефтини тия накладки бре, на мен за FERODO, ми взеха 45 но с отстъпка /като за редовен клиент/ в Свищов.
      А дискове взех по 46 лв. BREMBO пак от същия магазин.
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

Да кажете точен адрес на този магазин за авточасти на ул. Оборище! Мисля днеска да тоида и да си купя защото вдруги ден ще пътувам и се налага да ги сменя!
        Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

ул.Оборище 95
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ок 10х! Намерих им телефона и звуннах да проверя за дискове и накладки! Кажете добри ли са цените - 65 за 2 предни диска и 25-30 някъде за накладки!? Утре мисля да си купя и да ги смена! Обаче имам леки съмнения че не от дисковете защото понякога спира по добре но като напомпам педала на спирачката и се втвърдява и тогава почти не спира! Може ли да е от ещо друго! А и не мога да разбера дали имам ABS! Как мога да проверя!?

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
              Първоначално публикувано от blagun
              Нещо много ефтини тия накладки бре, на мен за FERODO, ми взеха 45 но с отстъпка /като за редовен клиент/ в Свищов.
              А дискове взех по 46 лв. BREMBO пак от същия магазин.
              Толкова са в този магазин, Ultrashok се е обаждал и са му казали 25-30лв. за накладките, на мен ми взеха 28 лева.

Fiat Bravo 1.6 1997
              Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Момчета търся си зимни гуми за алфата защото не ми се дават толкова пари за нови! Купувам гуми но в добро състояние! Ако някой предлага нека ми пише!

Comment

кажи какъв размер искаш, па ще се опитаме да намериме нещо. Моето мнение е: по-хубаво си вземи 2 нови за отпред, а отзад си сложи 2ра употреба, но все пак ти си прецени(според възможностите).

Fiat Bravo 1.6 1997
                  Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Еми кажете колко вървят втора употреба!? Аз имам 2 гуми зимни ама мисля че са голями защото упират като кача 2ма човека отзаде! Ще излаза да видия размерите и ще ви напиша!
                    Сега видиях размера на задните - 175/70 - момисля че ми трябват на 65 за да неупират! Предните са ми летни 175 на 65 и при тях нямам проблем но трябва да ги заменя за зимни!
                    ПС На някой ако задните му 175/70 му вършат работа да знае че ги продавам!

Comment

Може ли да ви попитам до какви обороти трябва да се вкарва колата за да даде минимален разход на гориво! Т.е м/у 2000 и 3000 ли дав апо малък разход или нагоре м/у 3000-4000 когато е пълната си мощност! Малко тъп въпрос

Comment

Първоначално публикувано от ultrashock
                        Може ли да ви попитам до какви обороти трябва да се вкарва колата за да даде минимален разход на гориво! Т.е м/у 2000 и 3000 ли дав апо малък разход или нагоре м/у 3000-4000 когато е пълната си мощност! Малко тъп въпрос
                        Мисля между 3000 и 4000 по-скоро!
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

Абе тая тема така се разводни, че няма на къде
                          Гуми, накладки, дискове .... разход ... последно за какво е
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
                            Абе тая тема така се разводни, че няма на къде
                            Гуми, накладки, дискове .... разход ... последно за какво е
                            Ми модераторите спят

Comment

Еми доста неща ме интересуват а мисля че не е най-подходящо да пиша за всяко нещо нова тема и затова пиша тук! Извинете ме все пак!

Comment

Първоначално публикувано от ultrashock
                                Еми доста неща ме интересуват а мисля че не е най-подходящо да пиша за всяко нещо нова тема и затова пиша тук! Извинете ме все пак!
                                Лошо няма колега, затова е форума Всеки ще помогне с каквото може

Първо - когато имаш нужди от гуми, прегледай темите назад и общият раздел, защото това е една доста често дискутирана тема и то всеки сезон.

Второ - всяка една "болка" относно колата или каквото и да е, се ограничава в отделна тема. Целта е да стане като архив и да е синтезирано Защото ако утре някой влезе и си търси накладки за 1,3 боксер, няма да се рови дни наред из мненията във форума, а ще отвори конкретната тема

Трето - извинен си и имаш да черпиш
                                sigpic

Comment

Working...
                                X