Ultrashock виж в ТиН на ул.Оборище - от там си пазариме ние, за дисковете незнам, на мен за предни накладки ми взеха 28 лева.
Известие
Collapse
No announcement yet.
разхода на 1.3 боксер!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от blagunUltrashock виж в ТиН на ул.Оборище - от там си пазариме ние, за дисковете незнам, на мен за предни накладки ми взеха 28 лева.
А дискове взех по 46 лв. BREMBO пак от същия магазин.Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Ок 10х! Намерих им телефона и звуннах да проверя за дискове и накладки! Кажете добри ли са цените - 65 за 2 предни диска и 25-30 някъде за накладки!? Утре мисля да си купя и да ги смена! Обаче имам леки съмнения че не от дисковете защото понякога спира по добре но като напомпам педала на спирачката и се втвърдява и тогава почти не спира! Може ли да е от ещо друго! А и не мога да разбера дали имам ABS! Как мога да проверя!?Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от CrusaderПървоначално публикувано от blagunUltrashock виж в ТиН на ул.Оборище - от там си пазариме ние, за дисковете незнам, на мен за предни накладки ми взеха 28 лева.
А дискове взех по 46 лв. BREMBO пак от същия магазин.
Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
Fiat Bravo 1.6 1997
Fiat COUPE 2.0 16V
Comment
-
кажи какъв размер искаш, па ще се опитаме да намериме нещо. Моето мнение е: по-хубаво си вземи 2 нови за отпред, а отзад си сложи 2ра употреба, но все пак ти си прецени(според възможностите).
Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
Fiat Bravo 1.6 1997
Fiat COUPE 2.0 16V
Comment
-
Еми кажете колко вървят втора употреба!? Аз имам 2 гуми зимни ама мисля че са голями защото упират като кача 2ма човека отзаде! Ще излаза да видия размерите и ще ви напиша!
Сега видиях размера на задните - 175/70 - момисля че ми трябват на 65 за да неупират! Предните са ми летни 175 на 65 и при тях нямам проблем но трябва да ги заменя за зимни!
ПС На някой ако задните му 175/70 му вършат работа да знае че ги продавам!Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ultrashockМоже ли да ви попитам до какви обороти трябва да се вкарва колата за да даде минимален разход на гориво! Т.е м/у 2000 и 3000 ли дав апо малък разход или нагоре м/у 3000-4000 когато е пълната си мощност! Малко тъп въпросMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от ultrashockЕми доста неща ме интересуват а мисля че не е най-подходящо да пиша за всяко нещо нова тема и затова пиша тук! Извинете ме все пак!Всеки ще помогне с каквото може
Първо - когато имаш нужди от гуми, прегледай темите назад и общият раздел, защото това е една доста често дискутирана тема и то всеки сезон.
Второ - всяка една "болка" относно колата или каквото и да е, се ограничава в отделна тема. Целта е да стане като архив и да е синтезираноЗащото ако утре някой влезе и си търси накладки за 1,3 боксер, няма да се рови дни наред из мненията във форума, а ще отвори конкретната тема
Трето - извинен си и имаш да черпишsigpic
Comment
Comment